Kaproni - Societate in reorganizare - Company in reorganization - Entreprise en réorganisation
   
 
   
 
Logistica si infrastructura firmei detine 45 de vehicule (unele prevazute cu echipamente de ridicare) cu care presteaza servicii exacte si rapide pentru deservirea clientilor.

Performantele constant ascendente ale companiei se datoreaza in egala masura investitiilor importante orientate pentru cresterea valorilor, pentru modernizarea capacitatilor de productiei, cat si de comunicare, a normelor de calitate si a unui sistem informatic de ultima generatie.


 
 

Distributie | Vopseluri

   
 

Vopseluri

Adresa magazin:  Ploiesti, Gheorghe Doja nr. 225    

Vezi toata Gama de Produse»
GRASSI
Grassi MAGNAT Style este o vopsea acrilică structurată, constituind un adaos pentru Glinka Veneţiană. Datorită conţinutului de particule de culoare maronie, permite să scoată în relief structura care imită „tencuiala ştearsă” folosind Glinka Veneţiană.

VELLUTO
Velluto MAGNAT Style este o vopsea acrilică, de aplicat în strat subţire, destinată decorării pereţilor şi detaliilor arhitectonice în interiorul încăperilor. Formează pelicula, care într-un mod caracteristic opalizează lumina, imitând subtil suprafaţa catifelei.

PERGAMENO
Pergameno MAGNAT Style este efectul decorativ care conferă suprafeţelor aplicate în interiorul încăperilor o structură în spaţiu de „hârtie creponată”. Funcţie de intenţia utilizatorului, permite crearea diferitelor modele în spaţiu cu falduri şi „vene sau dungi”.

QUARZO
Quarzo MAGNAT Style este o vopsea acrilică destinată decorării pereţilor în interiorul încăperilor. Produsul formează suprafeţe decorative imitând „structura nisipului”

GLINKA VENETIANA
Glinka Venetiana (Glinka Wenecka MAGNAT Style) este o vopsea de decorare, structurata, pe baza de acril, care ofera posibilitati nelimitate de a realiza diferite aplicatii deosebite de decorare. Datorita aplicatiei cu Glinka Venetiana MAGNAT Style obtinem efectul „tencuielei sterse”.

STUC VENETIAN
Stuc Venetian (Stiuk Wenecki MAGNAT Style) este o vopsea structurata, acrilica, destinata decorarii suprafetelor interioare, tavanelor, coloanelor, etc. Imita perfect marmura slefuita in trei feluri: satinata (naturala), stralucitoare (lustruita) si intens stralucitoare (lustruita si ceruita).

MARMURA CLASICA
MARMURA CLASICA (Marmur Klasyczny MAGNAT Style) este o tencuiala acrilica de decorare, cu granule macinate, care permite obtinerea peliculei cu grosimea de pana la 5 mm. Este destinata pentru decorarea peretilor in interiorul incaperilor.

TRAVERTIN
Travertin MAGNAT Style este o tencuială de decorare care imită travertinul natural şi se caracterizează prin adâncituri şi lipsuri pe suprafaţa sa. Aplicarea produsului nu necesita cunostinte speciale.