Kaproni - Societate in reorganizare - Company in reorganization - Entreprise en réorganisation
   
 
   
 
Logistica si infrastructura firmei detine 45 de vehicule (unele prevazute cu echipamente de ridicare) cu care presteaza servicii exacte si rapide pentru deservirea clientilor.

Performantele constant ascendente ale companiei se datoreaza in egala masura investitiilor importante orientate pentru cresterea valorilor, pentru modernizarea capacitatilor de productiei, cat si de comunicare, a normelor de calitate si a unui sistem informatic de ultima generatie.


 
 

Productie | Statia de betoane

   
 

Statie betoane

O ramura importanta a lantului de firme Kaproni este reprezentata de KAPRONI BETON.

Obiectivul final al acesteia este de a realiza si a mentine o buna reputatie pe piata din Prahova, prin distribuirea de produse de buna calitate (betoane, cimenturi, agregate), conform cu nevoile clientilor, prin realizarea unor lucrari de constructii civile si industriale, transporturi tehnologice (transport beton ) si inchirieri utilaje (pompe de turnat beton, buldoexcavator, excavator etc).
Statii beton Ploiesti

Statia de betoane este pozitionata in spatele depozitului Krinos, in localitatea Blejoi si este prevazuta cu utilaje performante, de c lea mai buna calitate, fiind cotata ca cea mai mai moderna statie de betoane din judet, putand asigura atat gama de betoane si sape pe baza de retete intocmite de un laborator de incercari betoane autorizat, cat si cele intocmite de catre beneficiari.


Laboratorul propriu, locul unde isi desfasoara activitatea specialisti autorizati de catre    “Inspectia de Stat in Constructii”,  permite executarea in conditii optime a incercarilor de laborator de tip fizico-mecanic pentru o gama de profile cum ar fi: agregate naturale pentru lucrari, armaturi de rezistenta din otel beton, sarma sau statii betoane Ploiestiplase sudate, beton, beton armat si precomprimat, materiale pentru betoane si mortare, mortare pentru tencuieli si zidarii.


De asemenea, in cadrul statiei de betoane, se presteaza servicii de excavare, demolare, nivelare si umpluturi. Facilitatile de care dispune, sunt completate de un puternic parc auto prevazut cu cife de 9-10 mc si autopompe de beton cu brat de 36 ml, 24 ml sau 32 ml, autobasculante, incarcatoare, excavatoare, toate noi , de ultima generatie.

Pentru a veni in intampinarea celor mai exigente probleme de mediu , statia este prevazuta si cu reciclator pentru resturile de betoane si mortare asigurand astfel protejarea clientilor de aceste resturi din urma turnarilor comandate.