Kaproni - Societate in reorganizare - Company in reorganization - Entreprise en réorganisation
   
 
   
 
Logistica si infrastructura firmei detine 45 de vehicule (unele prevazute cu echipamente de ridicare) cu care presteaza servicii exacte si rapide pentru deservirea clientilor.

Performantele constant ascendente ale companiei se datoreaza in egala masura investitiilor importante orientate pentru cresterea valorilor, pentru modernizarea capacitatilor de productiei, cat si de comunicare, a normelor de calitate si a unui sistem informatic de ultima generatie.


 
  Despre noi | Profil de activitate  
 
 
 
 
   
 
KAPRONI S.R.L.este o societate specializata in prelucrarea firelor metalice, infiintata in anul 1999 cu capital integral privat, care produce toata gama de cuie, plasa rabitz, plasa de gard din sarma zincata, sarma ghimpata, confectioneaza fier fasonat dupa extrasul de armatura si comercializeaza in sistem de en-gross si en-detail toata gama de materiale pentru constructii.

Datorita experientei indelungate, S.C. KAPRONI S.R.L. poate oferi garantia unor produse de inalta calitate si servicii prompte.

Societatea detine doua capacitati de productie, si anume in vecinatatea orasului Ploiesti, spatiul unde personalul calificat isi desfasoara activitatea cu ajutorul utilajelor si echipamentelor pentru fabricat cuie diferite dimensiuni, impletit plasa de gard, plasa rabitz si sarma ghimpata si in localitatea Blejoi, suprafata pe care este amplasat sectorul de productie de fier fasonat si etrieri.

Personalul de executie este calificat si poate executa dupa extrasul de armatura, indiferent de complexitatea lucrarii, etrieri, bare laminate taiate sau indoite si stalpi de orice dimensiuni si diametru. De asemenea, firma mai detine alte patru depozite, doua in localitatea Ploiesti, depozite en – gross, de produse finite din productia proprie (cuie, plasa de gard zincata, plasa rabitz), material lemnos (cherestea, patrati) si de constructii (caramida, BCA, ciment, lianti de zidarie, fier brut, fier fasonat, produse metalurgice), magazin en- detail de produse finite din productie proprie si materiale de constructii si alte doua in localitatea Blejoi, depozite en- gross si en- detail.

Calificarea personalului direct productiv este una de inalta performanta, acest aspect fiind dobandit in decursul anilor, existand angajati care fac parte din echipa Kaproni inca din anul 1999, de la infiintarea societatii.


O ramura importanta a lantului de firme Kaproni, este reprezentata de KAPRONI BETON.

Obiectivul final al acesteia este de a realiza si a mentine o buna reputatie pe piata din Prahova, prin distribuirea de produse de buna calitate (betoane, cimenturi, agregate), conform cu nevoile clientilor, prin realizarea unor lucrari de constructii civile si industriale, transporturi tehnologice (transport beton) si inchirieri utilaje (pompe de turnat beton, buldoexcavator, excavator etc).

Statia este pozitionata in spatele depozitului Krinos, in localitatea Blejoi si este prevazuta cu utilaje performante, de cea mai buna calitate, fiind cotata ca cea mai mai moderna statie de betoane din judet, putand asigura atat gama de betoane si sape pe baza de retete intocmite de un laborator de incercari betoane autorizat, cat si cele intocmite de catre beneficiari.


Rolul echipei Kaproni pe piata de constructii este de a oferi o gama variata de betoane de inalta calitate cu scopul de a eficientiza efortul firmelor de constructii, transport cu autobetoniere performante la punctul de lucru al acestora, o strategie de dezvoltare orientate catre client ce va furniza satisfactie completa beneficiarilor , construirea de relatii de colaborare pe termen lung cu clientii fara a se compromite calitatea ridicata a produselor, ocrotirea mediului inconjurator prin dotarea specifica de care dispun.

In ceea ce priveste clientii, Kaproni incearca sa ofere acestora produse de o calitate superioara, nevoile si preferintele acestora fiind foarte importante pentru acestia.
Consumatorii nostri sunt atat firme de constructii de amenajari si firme in dezvoltare si reamenajare, cat si persoane fizice care cauta solutii pentru innoirea sau constructia locuintelor.