Kaproni - Societate in reorganizare - Company in reorganization - Entreprise en réorganisation
   
 
   
 
Logistica si infrastructura firmei detine 45 de vehicule (unele prevazute cu echipamente de ridicare) cu care presteaza servicii exacte si rapide pentru deservirea clientilor.

Performantele constant ascendente ale companiei se datoreaza in egala masura investitiilor importante orientate pentru cresterea valorilor, pentru modernizarea capacitatilor de productiei, cat si de comunicare, a normelor de calitate si a unui sistem informatic de ultima generatie.


 
  Despre noi | Istoric  
 

Istoric

Inceputurile firmei au fost reprezentate de o cladire mica cu angajati putini, dar increzatori in viitorul success al activitatii desfasurate, din anul 1999 societatea dezvoltandu-si un lant de depozite.

Calificarea personalului direct productiv este una de inalta performanta, acest aspect fiind dobandit in decursul anilor, existand angajati care fac parte din echipa Kaproni inca din anul 1999, de la infiintarea societatii.

Odata cu trecerea timpului, gama de produse pe care Kaproni o produce si o comercializeaza, precum si echipamentele pe care le detine, au cunoscut o crestere semnificativa si in acelasi timp s-au diversitficat si modernizat.

Astfel, plecand de la producerea unor cantitati mici de cuie, a trecut la producerea de plasa de gard zincata, plasa rabitz, precum si cuie de toate dimensiunile, in cantitati considerabile, iar de la comercializarea de materiale de constructie a evoluat, marind gama si trecand de asemenea si in sfera tuturor materialelor, atat pentru constructiile civile cat si pentru cele industriale.
De reamintit aici fierul pe care il comercializeaza, precum si fasonarea acestuia la fabrica de la Blejoi, dupa extrasul de armatura al fiecarui client.