Kaproni - Societate in reorganizare - Company in reorganization - Entreprise en réorganisation
Produse metalurgice
     Otel beton
     Bare laminate
     Plase sudate
     Sarma neagra
     Sarma zincata
     Platbande
     Rectangulare
     Corniere
     Teava instalatii
     Teava neagra de constructii
     Tabla neagra si zincata
     Profil T
     Profil U
     Profil I

Produse ceramice
     Caramida Termobloc Siceram
     Caramida Macofil
     Caramida Porotherm
     Caramida Soceram

B.C.A.
     Soceram
     Elpreco
     Ytong

Var, Mortar, Gleturi, Ciment
     Ciment Cemrom
     Mortar de zidarie si tencuiala
     Gleturi weber
     Mortar Cemrom

Sistem termoizolant pentru fatade
     Sistemul Termoizolant

Sistem hidroizolatie
     Hidroizolatie

Sisteme din Gips - Carton
     Tencuieli uscate, Placari pereti cu placi din gips

Cherestea, Dulapi, Patrati, Dale, Pavaje
     Cherestea
     Dulapi

Vopseluri, produse pentru protectie, decoratiuni speciale
     Vopsea acrilica lavabila pentru interior EKO
     Vopsea lavabila acrilica pentru pereti si tavane MAX
     Vopsea acrilica superlavabila pe baza de latex PLATINIUM
     Vopsea-grund pentru interior GRUNT
     Vopsea siliconica antimucegai KUCHNIA
     Vopsea pentru suprafete minerale BETON-POSADZKA
     Vopsea acrilica pentru pereti si tavane ZACIEKI PLAMY
     Vopsea lavabila pentru exterior EXTRA FASADOWA
     Masa de spaclu pentru pereti, tavane, placi de ghips-carton ACRYL-PUTZ START
     Masa de spaclu pentru suprafete minerale ACRYL-PUTZ FASADA
     Masa de spaclu gata de utilizare ACRYL-PUTZ FINISH
     Impregnant pentru piatra cubica UNI-BRUK
     Impregnant IMPREGNAT
     Paste universale pentru nuantare COLOREX
     Tencuiala acrilica cu adaos de silicon
     Vopsea superlavabila pe baza de latex pentru interior
     Email acrilic pentru lemn si metal
     GRASSI (Adaos pentru Glinka VeneÅ£iană)
     VELLUTO (Vopsea acrilică structurată)
     PERGAMENO (Hartie Decorativa)
     QUARZO (Vopsea decorativa structurata)
     GLINKA VENETIANA
     STUC VENETIAN
     MARMURA CLASICA
     TRAVERTIN
     Tencuiala decorativa multicolora
     Grund cuartos pentru tencuieli

 
 

Distributie | Categorii de Produse | Vopseluri, produse pentru protectie, decoratiuni speciale» VELLUTO (Vopsea acrilică structurată)

   
 

«Gama de Produse 

   Vopseluri, produse pentru protectie, decoratiuni speciale»
   VELLUTO (Vopsea acrilică structurată)
VELLUTO (Vopsea acrilică structurată)
VELLUTO (Vopsea acrilică structurată)


Poseda Agrement PZH (Institutul de Igiena si Sanatate Publica)

CARACTERISTICI

Velluto MAGNAT Style este o vopsea acrilica, de aplicat In strat subtire, destinata decorarii peretilor si detaliilor arhitectonice In interiorul Incaperilor. Formeaza pelicula, care Intr-un mod caracteristic opalizeaza lumina, imitand subtil suprafata catifelei. Functie de metodele de aplicare obtinem efecte specifice, neuniforme si nuantari In culoarea dorita, care ies In relief sub actiunea luminii.
Aplicarea produsului nu necesita cunostinte speciale.


PREGATIREA SUPRAFETEI

Suprafetele destinate aplicarii trebuie sa fie curate, durabile, uscate si netede, fara praf, fara resturi de clei, grasimi sau alte impuritati. Tencuielile proaspete de ciment-var se vopsesc dupa 4 saptamani de la terminarea lucrarilor, iar tencuielile din gips dupa 2 saptamani, Insa tencuielile uscate (din gips) trebuie mai Intai slefuite si desprafuite. Indiferent de starea suportului se recomanda aplicarea a doua straturi cu Vopsea-Grund (Farby Gruntujlcej MAGNAT Style) nuantata.

Atentie! Trebuie tinut cont, ca pentru 1L de Vopsea-Grund (Farby Gruntuj?cej MAGNAT Style) sa adaugati aceeasi cantitate de pigment, cum este indicat In reteta.

PREGaTIREA PRODUSULUI

Vopseaua decorativa Velluto trebuie nuantata cu Pigmentul de Nuantare MAGNAT Style Intr-una dintre cele 16 culori disponibile In cartela de culori sau In alta culoare dorita, avand In vedere ca dozajul admis de pigment nu trebuie sa depaseasca 3% din volumul produsului de nuantat. In cazul nuantarii la aceeasi culoare a mai multor ambalaje, In scopul obtinerii unei nuante uniforme, produsele trebuie omogenizate Intr-un recipient comun.

APLICARE

Produsul se aplica atunci cand temperatura suportului si a mediului este de la +5gr.C pana la +25gr.C si umiditatea relativa a aerului nu depaseste 75%.

  • Etapa 1 - Pe suprafata uscata pregatita anterior, aplicati cu ajutorul trafaletului primul strat de vopsea Velluto MAGNAT Style. Aplicati vopseaua uniform, astfel Incat dupa terminarea vopsirii fragmentului de perete, cu trafaletul semiuscat, aplicati mereu Intr-o singura directie, uniformizand pelicula. Continuati acoperirea urmatoarelor portiuni a suprafetei destinata decorarii. Se va tine seama ca "legarea" sa se faca "ud pe ud". Timpul de uscare al primlui strat : 4 ore.
  • Etapa 2 - Dupa uscarea primului strat, In acelasi fel ca In etapa anterioara, aplicam stratul al doilea. De fiecare data, dupa aprox. 5 minute de cand ati Inceput aplicarea, formati modelul dorit de vopsea cu trafaletul semiuscat (cel mai bine cu latimea mai mica). Aplicati cu trafaletul In diferite directii, cu trasaturi unice "de jos In sus", facand tot posibilul sa pastrati un model uniform. Formati modelul pe suprafata Inca umeda. Timpul de uscare al stratului al doilea: 4 ore.
  • Etapa 3 - Dupa uscarea deplina a vopselei (aprox. 6 ore), si pentru protejarea suplimentara a suprafetei aplicate si accentuarii efectului decorativ, trebuie sa vopsiti toata suprafata cu lacul incolor Lac Rustic MAGNAT Style. Lacul formeaza o pelicula rezistenta la frecare si spalare cu apa si detergenti.

UNELTE

Vopseaua Velluto MAGNAT Style se aplica cu trafaletul cu lungimea parului de 10 mm. Dupa terminarea lucrarilor, uneltele se spala imediat cu apa.

PARAMETRI TEHNICI

Timpul de uscare al peliculei la temperatura de +20gr.C si umiditatea relativa a aerului de 65%: uscare la atingere dupa aprox. 2 ore, uscare deplina dupa 12 ore. Suprafetele aplicate obtin caracteristici depline de rezistenta, dupa 7 de zile de la terminarea lucrarilor.

RANDAMENT

Daca lucrarile au fost realizate conform instructiunilor, atunci cu 1 litru se poate realiza pana la 10m² pentru un strat pe suprafata neteda, acoperita anterior cu Vopsea-Grund (Farb? Gruntuj?c? MAGNAT Style).

DEPOZITARE SI MASURI DE PROTECTIA MUNCII SI DE IGIENA

A nu se lasa la Indemana copiilor. Pastrati si depozitati In ambalaje originale Inchise etans la temperatura de la +5gr.C pana la +25gr.C. Incaperile se aerisesc atat In timpul lucrarilor cat si dupa terminarea lor, pana dispare mirosul caracteristic, dupa care pot fi date spre folosinta. Feriti de Inghet si de razele solare. Informatii amanuntite gasiti In fisa tehnica a produsului.

APLICAREA STRATULUI AL DOILEA (20 - 25 sec.)

Inainte de a se aplica stratul al doilea de Glinka Venetiana trebuie amestecata manual. Stratul al doilea de Glinka Il aplicam In acelasi fel cum a fost aplicat primul strat - cu miscari In cruce. Ne permite sa obtinem efectul de decorare corespunzator, mai Inchis la culoare decat pelicula anterioara.

Dupa aprox. 20 minute, functie de temperatura din camera, Incepem stergerea/spargerea peliculei cu ajutorul spaclului special din material plastic. Aceasta operatie o realizam pe toata suprafata. Spargand particulele (granulele) albe-maronii, pe care le contine Glinka, obtineti efectul "tencuielei sterse". Dupa terminarea lucrarilor lasati totul sa se usuce timp de minimum 6 ore.

PROTEJAREA SUPRAFEtEI (15 - 20 sec.)

Dupa uscarea deplina si pentru protejarea suplimentara a suprafetei aplicate, trebuie sa aplicati toata suprafata cu lac incolor Lac rustic MAGNAT Style. Functie de marimea suprafetei se aplica cu pensula sau trafaletul. In timpul aplicarii lacului pe suprafata confera peliculei un aspect laptos care dupa uscare devine mat si In final transparent.

TERMEN DE VALABILITATE:

18 luni de la data fabricatiei In ambalaje originale Inchise

ATENTIE!

Informatiile incluse in aceste norme de folosire au ca scop utilizarea optima a produsului, insa nu pot sta la baza raspunderii de drept a producatorlui, deoarece conditiile de folosire raman in afara controlului sau. In cazul amestecarii cu produse de la alti producatori, nu ne asumam nici o raspundere.