Kaproni - Societate in reorganizare - Company in reorganization - Entreprise en réorganisation
Produse metalurgice
     Otel beton
     Bare laminate
     Plase sudate
     Sarma neagra
     Sarma zincata
     Platbande
     Rectangulare
     Corniere
     Teava instalatii
     Teava neagra de constructii
     Tabla neagra si zincata
     Profil T
     Profil U
     Profil I

Produse ceramice
     Caramida Termobloc Siceram
     Caramida Macofil
     Caramida Porotherm
     Caramida Soceram

B.C.A.
     Soceram
     Elpreco
     Ytong

Var, Mortar, Gleturi, Ciment
     Ciment Cemrom
     Mortar de zidarie si tencuiala
     Gleturi weber
     Mortar Cemrom

Sistem termoizolant pentru fatade
     Sistemul Termoizolant

Sistem hidroizolatie
     Hidroizolatie

Sisteme din Gips - Carton
     Tencuieli uscate, Placari pereti cu placi din gips

Cherestea, Dulapi, Patrati, Dale, Pavaje
     Cherestea
     Dulapi

Vopseluri, produse pentru protectie, decoratiuni speciale
     Vopsea acrilica lavabila pentru interior EKO
     Vopsea lavabila acrilica pentru pereti si tavane MAX
     Vopsea acrilica superlavabila pe baza de latex PLATINIUM
     Vopsea-grund pentru interior GRUNT
     Vopsea siliconica antimucegai KUCHNIA
     Vopsea pentru suprafete minerale BETON-POSADZKA
     Vopsea acrilica pentru pereti si tavane ZACIEKI PLAMY
     Vopsea lavabila pentru exterior EXTRA FASADOWA
     Masa de spaclu pentru pereti, tavane, placi de ghips-carton ACRYL-PUTZ START
     Masa de spaclu pentru suprafete minerale ACRYL-PUTZ FASADA
     Masa de spaclu gata de utilizare ACRYL-PUTZ FINISH
     Impregnant pentru piatra cubica UNI-BRUK
     Impregnant IMPREGNAT
     Paste universale pentru nuantare COLOREX
     Tencuiala acrilica cu adaos de silicon
     Vopsea superlavabila pe baza de latex pentru interior
     Email acrilic pentru lemn si metal
     GRASSI (Adaos pentru Glinka VeneÅ£iană)
     VELLUTO (Vopsea acrilică structurată)
     PERGAMENO (Hartie Decorativa)
     QUARZO (Vopsea decorativa structurata)
     GLINKA VENETIANA
     STUC VENETIAN
     MARMURA CLASICA
     TRAVERTIN
     Tencuiala decorativa multicolora
     Grund cuartos pentru tencuieli

 
 

Distributie | Categorii de Produse | Vopseluri, produse pentru protectie, decoratiuni speciale» QUARZO (Vopsea decorativa structurata)

   
 

«Gama de Produse 

   Vopseluri, produse pentru protectie, decoratiuni speciale»
   QUARZO (Vopsea decorativa structurata)
QUARZO (Vopsea decorativa structurata)
QUARZO (Vopsea decorativa structurata)

Poseda Agrement PZH (Institutul de Igiena si Sanatate Publica)

Continutul max. de COV pentru acest produs este de max. 30 g/l : (cat. A/a/FW); 30g/l (2010). Acest produs contine max. 30 g/l.

CARACTERISTICI

Quarzo MAGNAT Style este o vopsea acrilica destinata decorarii peretilor in interiorul incaperilor. Produsul formeaza suprafete decorative imitand "structura nisipului" in culoarea dorita din gama larga de culori disponibile. Datorita materialelor de umplutura speciale cu granule macinate din quart de culoare inchisa, structura obtinuta "rupe" lumina intr-un mod caracteristic, dand efect tridimensional.

Aplicarea produsului nu necesita cunostinte speciale din partea aplicatorului.

PREGATIREA SUPRAFETEI

Suprafetele destinate aplicarii trebuie sa fie curate, durabile, uscate si netede, fara praf, fara resturi de clei, grasimi sau alte impuritati. Tencuielile proaspete de ciment-var se vopsesc dupa 4 saptamani de la terminarea lucrarilor, iar tencuielile din gips dupa 2 saptamani, insa tencuielile uscate (din gips) trebuie mai intai slefuite si desprafuite. Indiferent de starea suportului se recomanda aplicarea a doua straturi cu Vopsea-Grund (Farba Gruntuj?ca MAGNAT Style) nuantata.

Atentie! Trebuie tinut cont, ca pentru 1L de Vopsea-Grund (Farba Gruntuj?ca MAGNAT Style) sa adaugati aceeasi cantitate de pigment, cum este indicata in reteta.

PREGATIREA PRODUSULUI

Vopseaua decorativa Quarzo trebuie nuantata cu Pigmentul de Nuantare MAGNAT Style intr-una dintre cele 16 culori disponibile in cartela de culori sau in alta culoare dorita, avand in vedere ca dozajul admis de pigment sa nu depaseasca 2% din volumul produsului de nuantat. in cazul nuantarii la aceeasi culoare a mai multor ambalaje, in scopul obtinerii unei nuante uniforme, produsele trebuie omogenizate intr-un recipient comun.

APLICARE

Produsul se aplica atunci cand temperatura suportului si a mediului este de la +5gr.C pana la +25gr.C si umiditatea relativa a aerului nu depaseste 75%.

  • Etapa 1 - Pe suprafata uscata pregatita anterior, aplicati cu ajutorul trafaletului primul strat de vopsea Quarzo MAGNAT Style. Aplicati vopseaua uniform, pe suprafete nu mai mari de 0,5 m², de fiecare data cu aceeasi cantitate de produs. Ultimele aplicari le realizati cu trafaletul intr-o singura directie. La aplicarea urmatoarelor portiuni a suprafetei destinata decorarii se va tine seama ca "legarea" sa se faca "ud pe ud". Timpul de uscare al primlui strat: 12 ore.
  • Etapa 2 - Dupa uscarea primului strat, in acelasi fel ca in etapa anterioara, aplicam stratul al doilea. Dupa aprox. 3-5 minute de cand am inceput aplicarea, formam modelul dand cu trafaletul semiuscat in "cruce" (x). Este important, sa conducem trafaletul cu miscari unice "de jos in sus". Acoperirea urmatoarelor portiuni a suprafetei destinata decorarii se face astfel incat "legarea" sa se faca "ud pe ud". Timpul de uscare al stratului al doilea: 24 ore.
  • Etapa 3 - Dupa uscarea deplina a vopselei (dupa 24 ore), pentru protejarea suplimentara a suprafetei aplicate si pentru accentuarea culorii, trebuie sa vopsiti toata suprafata cu lacul incolor Lac Rustic MAGNAT Style. Aplicati lacul cu pensula sau cu trafaletul. Lacul formeaza o pelicula rezistenta la frecare si spalare cu apa si detergenti.

UNELTE

Vopseaua Quarzo MAGNAT Style se aplica cu trafaletul cu lungimea parului de cel putin 19 mm. Dupa terminarea lucrarilor, uneltele se spala imediat cu apa.

PARAMETRI TEHNICI

Timpul de uscare al peliculei la temperatura de +20gr.C si umiditatea relativa a aerului de 65%: uscare la atingere dupa aprox. 6 ore, uscare deplina dupa 24 ore. Suprafetele aplicate obtin caracteristici depline de rezistenta, dupa 7 de zile de la terminarea lucrarilor.

RANDAMENT

Daca lucrarile au fost realizate conform instructiunilor, atunci cu 1 L se poate realiza pana la 4m2 pentru un strat pe suprafata neteda, acoperita anterior cu Vopsea-Grund (Farba Gruntuj?ca MAGNAT Style).

DEPOZITARE SI MASURI DE PROTECTIA MUNCII SI DE IGIENA

A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati si depozitati in ambalaje originale inchise etans la temperatura de la +5gr.C pana la +25gr.C. incaperile se aerisesc atat in timpul lucrarilor cat si dupa terminarea lor, pana dispare mirosul caracteristic, dupa care pot fi date spre folosinta. Feriti de inghet si de razele solare. Informatii amanuntite gasiti in fisa tehnica a produsului.

TERMEN DE VALABILITATE

18 luni de la data fabricatiei in ambalaje originale inchise.

ATENTIE!

Informatiile incluse in aceste norme de folosire au ca scop utilizarea optima a produsului, insa nu pot sta la baza raspunderii de drept a producatorlui, deoarece conditiile de folosire raman in afara controlului sau. In cazul amestecarii cu produse de la alti producatori, nu ne asumam nici o raspundere.