Kaproni - Societate in reorganizare - Company in reorganization - Entreprise en réorganisation
Produse metalurgice
     Otel beton
     Bare laminate
     Plase sudate
     Sarma neagra
     Sarma zincata
     Platbande
     Rectangulare
     Corniere
     Teava instalatii
     Teava neagra de constructii
     Tabla neagra si zincata
     Profil T
     Profil U
     Profil I

Produse ceramice
     Caramida Termobloc Siceram
     Caramida Macofil
     Caramida Porotherm
     Caramida Soceram

B.C.A.
     Soceram
     Elpreco
     Ytong

Var, Mortar, Gleturi, Ciment
     Ciment Cemrom
     Mortar de zidarie si tencuiala
     Gleturi weber
     Mortar Cemrom

Sistem termoizolant pentru fatade
     Sistemul Termoizolant

Sistem hidroizolatie
     Hidroizolatie

Sisteme din Gips - Carton
     Tencuieli uscate, Placari pereti cu placi din gips

Cherestea, Dulapi, Patrati, Dale, Pavaje
     Cherestea
     Dulapi

Vopseluri, produse pentru protectie, decoratiuni speciale
     Vopsea acrilica lavabila pentru interior EKO
     Vopsea lavabila acrilica pentru pereti si tavane MAX
     Vopsea acrilica superlavabila pe baza de latex PLATINIUM
     Vopsea-grund pentru interior GRUNT
     Vopsea siliconica antimucegai KUCHNIA
     Vopsea pentru suprafete minerale BETON-POSADZKA
     Vopsea acrilica pentru pereti si tavane ZACIEKI PLAMY
     Vopsea lavabila pentru exterior EXTRA FASADOWA
     Masa de spaclu pentru pereti, tavane, placi de ghips-carton ACRYL-PUTZ START
     Masa de spaclu pentru suprafete minerale ACRYL-PUTZ FASADA
     Masa de spaclu gata de utilizare ACRYL-PUTZ FINISH
     Impregnant pentru piatra cubica UNI-BRUK
     Impregnant IMPREGNAT
     Paste universale pentru nuantare COLOREX
     Tencuiala acrilica cu adaos de silicon
     Vopsea superlavabila pe baza de latex pentru interior
     Email acrilic pentru lemn si metal
     GRASSI (Adaos pentru Glinka VeneÅ£iană)
     VELLUTO (Vopsea acrilică structurată)
     PERGAMENO (Hartie Decorativa)
     QUARZO (Vopsea decorativa structurata)
     GLINKA VENETIANA
     STUC VENETIAN
     MARMURA CLASICA
     TRAVERTIN
     Tencuiala decorativa multicolora
     Grund cuartos pentru tencuieli

 
 

Distributie | Categorii de Produse | Vopseluri, produse pentru protectie, decoratiuni speciale» GRASSI (Adaos pentru Glinka VeneÅ£iană)

   
 

«Gama de Produse 

   Vopseluri, produse pentru protectie, decoratiuni speciale»
   GRASSI (Adaos pentru Glinka VeneÅ£iană)
GRASSI (Adaos pentru Glinka Veneţiană)
GRASSI (Adaos pentru Glinka Veneţiană)

PN-C-81914:2002 Grupa I - SUPERLAVABILA (vopsea rezistenta la spalare si frecare umeda). Poseda Agrement PZH (Institutul de Igiena si Sanatate Publica)

CARACTERISTICI

Grassi MAGNAT Style este o vopsea acrilica structurata, constituind un adaos pentru Glinka Venetiana. Datorita continutului de particule de culoare maronie, permite sa scoata in relief structura care imita "tencuiala stearsa" folosind Glinka Venetiana. Formeaza un efect de decorare in doua nuante, ale caror particule albe-maronii contrasteaza intre ele pe un fond de culoare ales.


PREGATIREA PRODUSULUI si APLICARE

Continutul ambalajului de Grassi (500 ml) il adaugati in 2,5 L Glinka Venetiana. Nuantati totul cu Pigmentul de Nuantare MAGNAT Style, intr-una dintre cele 16 nuante disponibile in cartela de culori, ulterior amestecati manual. in aceasta etapa si in timpul aplicarii produsului, procedati conform recomandarilor inscriptionate in textul etichetei Glinka Venetiana.

DEPOZITARE SI MASURI DE PROTECTIA MUNCII SI DE IGIENA

A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati si depozitati in ambalaje originale inchise etans la temperatura de la +5gr.C pana la +25gr.C. incaperile se aerisesc atat in timpul lucrarilor cat si dupa terminarea lor, pana dispare mirosul caracteristic, dupa care pot fi date spre folosinta. Feriti de inghet si de razele solare. Informatii amanuntite gasiti in fisa tehnica a produsului.

TERMEN DE VALABILITATE:

18 luni de la data fabricatiei in ambalaje originale inchise.

Glinka Venetiana Grassi

Pentru realizarea peliculei sunt necesare urmatoarele produse:

  1. Farba Podkladowa (Vopsea Grund) - grund acrilic pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetei
  2. Glinka Venetiana - vopsea structurata de decorare, care permite obtinerea peliculei cu efect de "tencuiala stearsa"
  3. Grassi - adaos pentru Glinka Venetiana
  4. Pigment de nuantare - pasta concentrata de nuantare a produselor Magnat Style
  5. Lac Rustic - lac acrilic mat de aplicat pe suprafata obtinuta, pentru nuantarea si protejarea peliculei de Glinka Venetiana
  6. Pensula speciala fara maner pentru Glinka
  7. spaclu special din material plastic pentru Glinka

PREGATIREA SUPRAFETEI (10 - 15 sec.)

O etapa principala inainte de a incepe lucrarile este pregatirea corespunzatoare a suprafetei. Suprafata destinata aplicarii cu Glinka Venetiana Magnat Style trebuie sa fie durabila, uscata, fara praf, resturi de clei, ulei, grasimi si alte impuritati, uniforma si neteda. Denivelarile trebuie spacluite, slefuite si curatate de praf. Ulterior cu ajutorul trafaletului aplicam (Vopsea Grund) Farba Podk?adowa Magnat Style. Este vopseaua-grund cu adaos de nisip de quart fin. Aplicarea ei asigura o aderenta corespunzatoare stratului de vopsea de decorare aplicat ulterior. Functie de intensitatea culorii suprafetei suport, trebuie sa aplicam 1-2 straturi de (Vopsea Grund) Farba Podkladowa Magnat Style. Timpul de uscare al unui strat de vopsea-grund este de aprox. 2 ore.

Pregatire GLINKA VENETIANA (10 - 15 sec.)

in Glinka Venetiana adaugati continutul ambalajului cu Grassi iar ulterior functie de culoarea dorita, nuantati cu o doza corespunzatoare de pasta de nuantat. Dupa dozarea pastei din tub, amestecam manual astfel incat sa nu spargem particulele albe si maronii pe care le contine vopseaua. in cazul nuantarii la aceeasi culoare a mai multor ambalaje de Glinka Venetiana, in scopul obtinerii unei nuante uniforme, produsele destinate nuantarii trebuie omogenizate impreuna intr-un recipient comun.

APLICAREA PRIMULUI STRAT (25 - 30 sec.)

Glinka Venetiana MAGNAT STYLE se aplica in doua straturi cu ajutorul pensulei speciale (fara maner). incepem aplicarea din zonele greu accesibile.

Luati o mica cantitate de Glinka, dupa care o aplicati cu ajutorul pensulei speciale (fara maner) cu miscari in cruce, delicate, astfel incat sa nu striviti particulele (granulele) pe care le contine vopseaua. Pentru a obtine un strat uniform de glinka, fara a fi vizibile "legaturile", in timpul aplicarii se recomanda realizarea decorarii pe toata portiunea, fara pauze de lucru.

Trebuie sa tinem cont ca, aplicarea unei cantitati prea mari de Glinka Venetiana ne ingreuneaza in mod substantial intinderea ei uniforma, ce poate provoca aparitia de pete pe suprafata uscata. in cazul aplicarii pe suprafete mari se recomanda amestecarea produsului mai des.

SPARGEREA GRANULELOR DIN PRIMUL STRAT (10 - 15 sec.)

Dupa aprox. 10-15 minute, functie de temperatura mediului, cu ajutorul spaclului special din material plastic, cu miscari delicate uniformizati suprafata prin spargerea granulelor albe-maronii din Glinka Venetiana, care permite obtinerea efectului de decorare. Miscarile spaclului trebuie realizate conform directiei in care a fost aplicata vopseaua de decorare.

incepand cu spargerea granulelor trebuie sa fim atenti daca se lipesc de spaclu granulele albe-maronii. Lipirea lor de spaclu inseamna ca suprafata nu este suficient de uscata si operatiunea de spargere a particulelor trebuie realizata dupa cateva minute. Daca stratul de Glinka este uscat corespunzator, atunci in timpul lucrarilor se vede clar pe el particule in doua nuante/albe si maronii, sparte. Pelicula obtinuta se lasa sa se usuce timp de min. 2 ore.

APLICAREA STRATULUI AL DOILEA (20 - 25 sec.)

inainte de a se aplica stratul al doilea de Glinka Venetiana trebuie amestecata manual. Stratul al doilea de Glinka il aplicam in acelasi fel cum a fost aplicat primul strat - cu miscari in cruce. Ne permite sa obtinem efectul de decorare corespunzator, mai inchis la culoare decat pelicula anterioara.

Dupa aprox. 20 minute, functie de temperatura din camera, incepem stergerea/spargerea peliculei cu ajutorul spaclului special din material plastic. Aceasta operatie o realizam pe toata suprafata. Spargand particulele (granulele) albe-maronii, pe care le contine Glinka, obtineti efectul „tencuielei sterse”. Dupa terminarea lucrarilor lasati totul sa se usuce timp de minimum 6 ore.

PROTEJAREA SUPRAFEtEI (15 - 20 sec.)

Dupa uscarea deplina si pentru protejarea suplimentara a suprafetei aplicate, trebuie sa aplicati toata suprafata cu lac incolor Lac rustic MAGNAT Style. Functie de marimea suprafetei se aplica cu pensula sau trafaletul. in timpul aplicarii lacului pe suprafata confera peliculei un aspect laptos care dupa uscare devine mat si in final transparent.

Timpul de uscare al lacului este de aprox. 1 ora. Dupa 3 zile de la aplicare suprafata este rezistenta la spalare si frecare umeda.

ATENTIE!

Informatiile incluse in aceste norme de folosire au ca scop utilizarea optima a produsului, insa nu pot sta la baza raspunderii de drept a producatorlui, deoarece conditiile de folosire raman in afara controlului sau. In cazul amestecarii cu produse de la alti producatori, nu ne asumam nici o raspundere.