Kaproni - Societate in reorganizare - Company in reorganization - Entreprise en réorganisation
   
 
   
 
Logistica si infrastructura firmei detine 45 de vehicule (unele prevazute cu echipamente de ridicare) cu care presteaza servicii exacte si rapide pentru deservirea clientilor.

Performantele constant ascendente ale companiei se datoreaza in egala masura investitiilor importante orientate pentru cresterea valorilor, pentru modernizarea capacitatilor de productiei, cat si de comunicare, a normelor de calitate si a unui sistem informatic de ultima generatie.


 
  Despre noi | Calitate  
 

Calitate

Datorita experientei indelungate, S.C. KAPRONI S.R.L. poate oferi garantia unor produse de inalta calitate si servicii prompte, dovada stand in atestarile si certificarile primite pentru imbunatatirea continua a eficacitatii sistemului de management integrat si a calitatii , conform cerintelor standard:
SR EN ISO 9001 – 2008, SR EN ISO 14001 – 2005 si SR OHSAS 18001 – 2008. Cerinte aplicabile activitatilor de prelucrare fire metalice, fabricarea betonului si mortarului, analize si incercari specifice constructiilor, comercializare si transport materiale de constructii.

Organizatia KAPRONI se concentreaza asupra calitatii – mediului – sanatatii si securitatii prin:

- imbunatatirea continua a eficacitatii sistemului de management
- realizarea de produse/servicii care sa satisfaca cerintele, necesitatile si asteptarile clientilor
- punerea accentului pe functia de prevenire a neconformitatilor.
- eliminarea tuturor factorilor ce pot duce la poluarea mediului si la accidente, incidente in munca si boli profesionale.